Biofilmografia
 
 
Miguel Mellado
 
Barcelona, 1953
Forma part de l’equip fundador de Línea 900 (TVE). Ha alternat el reportatge i el documental amb diversos gèneres televisius, especialment de ficció. Els seus treballs han aparegut també en Informe Semanal i Documentos TV de TVE.

Filmografia destacada:
- Leonart. Programa de ciència per a la programació infantil de TVE (2006-2008)
- Cautivos en la arena (2006)
- El bus (2004)
- Redes. Ciencia y pensamiento. (2000-2002)
- Después de la lluvia. Para Estudio 1. (2000)
- En un lugar del Sáhara. (1999)
- Mi barrio en vídeo 8. (1996)
- PINNIC. (1992)
- Planeta Imaginari. (1982)
 
Tornar