Biofilmografia
 
 
 
 

Marisol Soto Romero
Barcelona, 1960

Autora de reportatges i documentals, la majoria emesos per TVE, cadena per la qual treballa des de 1984. En 1991 forma part de l'equip que funda el programa Línia 900 (TVE), on està com a reportera set anys. En 1997 crea Gran Angular, espai que forma part de la programació de TVE per a Catalunya i ho dirigeix fins al 2004. També ha fet documentals per a l'audiència infantil (UER-TVE) i per a les sèries 50 años de... i Cómo hemos cambiado (TVE) sobre la base de l'arxiu audiovisual de RTVE. Presideix l'Associació Cultural Banda Visual, on desenvolupa projectes d'educació en comunicació i audiovisuals per al Tercer Sector. També ha dirigit el programa de TV i portal d'Internet granangular·cat (TVE Catalunya, 2007-2010). Actualment és reportera al programa El Escarabajo Verde (La 2 de TVE).

Filmografia destacada:
- Adolescencia, serie "Cómo hemos cambiado" (2010)
- Un piso que se pueda pagar, serie "50 años de..." (2010)
- Héctor ha vuelto (2009)
- Amina busca feina (2007)
- Ximpanzés, un pont al món (2006)
- Pallassos al Nepal - Expedició “Elsa Moreno” 2004 (2005)
- Haciendo amigos en Cuba (2005)
- El Bus (2004)
- El cuento de Héctor (2003)
- Indios Kanoê y Akunt'su , mi visita (2002)
- Sèrie Autoretrats REC (2000)
- Com arriba l'ajut humanitari als kosovars (1999)
- Mi barrio en vídeo 8 (1996)
- Mi barrio es una ruina (1995)
- La sonrisa de Sarajevo (1994)
- Vivir del trasto (1993)
- Las cuentas de la lechera (1992)

 
Tornar